ویزا ایران

مشخصات

کشورکشور ایران
مدت اعتبار ویزا60 روز
آدرس سفارتتهران – ميدان امام خميني – خيابان امام خميني – وزارت امور خارجه
تلفن سفارت009821 61151
وب سایت سفارتwww.mfa.gov.ir
مدراک مورد نیاز

 تکمیل فرم شماره یک:

مشخصات شخص دعوت کننده + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده  + کد ملی شخص دعوت کننده 

تکمیل فرم شماره دو:

مشخصات شخص دعوت شونده + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده 

 تکمیل فرم شماره سه:

تعیین مکان اقامتی شخص دعوت شونده

پرداخت وجه و دریافت کد رهگیری:

هزینه کارمزد دریافت ویزای ایران به آژانس سفری دیگر مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال است

توضيحات
  1. با مراجعه حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام به اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی کنید که البته این روش بسیار زمان بر می باشند و پیشنهاد ما این است که از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران هستند اقدام به این کار کنید، از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و همچنین مدت زمان صدور روادید تا حد قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.
  2. در این روش یک دعوت نامه از سوی آژانس برای شخص دعوت شونده صادر می شود. در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید، کد دعوتنامه از سوی آژانس به مسافر اعلام می گردد و شخص دعوت شونده با مراجعه به کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد، می تواند ویزای خود را دریافت کند.
  3. مدت زمان اخذ دعوتنامه توریستی ایران  ۷ الی ۱۰ روز کاری می باشد.
  4. دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.
  5. اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
  6. دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.
ما را محبوب کنید