ویزا بلغارستان

مشخصات

کشورکشور بلغارستان
مدت اعتبار ویزا6 ماه
آدرس سفارتتهران ، یوسف آباد
تلفن سفارت۰۲۱-۸۸۷۷۵۰۳۷
وب سایت سفارتhttp://www.mfa.bg/embassies/iran/events/ll/687/23/51/index.html
مدراک مورد نیاز

اصل پاسپورت شخص که دارای 6 ماه اعتبار باشد

1 عدد تصویر شخص به صورت تمام رخ جدید با پس زمینه سفید

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح 

کپی صفحات شناسنامه مسافر که حتماً باید بر روی برگه A4 باشد

کپی صفحه اول و دوم گذرنامه مسافر به همراه تمامی صفحاتی که در آن ویزا الصاق شده است

گواهی معتبر بانکی برای مدت 3 ماه

گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت با ترجمه  

چک ضمانت از فردی دیگر به میزان حداقل ۲ میلیون تومان برای هر نفر (نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژاتس ثبت نام کننده / بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک. 

توضيحات

در صورتی که می خواهید به تور بلغارستان بروید ، جهت ورود به کشور بلغارستان و اخذ ویزای بلغارستان ، ایرانیان پاسپورت باید حداقل سه ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد و در کنار داشتن بلیط برگشتتان می بایست داشتن استطاعت مالی برای طول مدت اقامتتان را به اثبات رسانده باشید. اما اتباع اروپایی باید ملیت و هویت اروپایی خود را که توسط اتحادیه اروپا پذیرفته شده است با نشان دادن کارت شناسایی و یا پاسپورت معتبر به اثبات برسانند همچنین اتباع اروپایی نیازی به نشان دادن بلیط برگشتشان ندارند و همراه داشتن یک کارت شناسایی معتبر برایشان کافی است.

ما را محبوب کنید