ویزا تایلند

مشخصات

کشورکشور تایلند
مدت اعتبار ویزا60 روز
آدرس سفارتخیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤
تلفن سفارت۷۷۵۳۲۰۲۲ - ۷۷۵۳۱۴۳۳
وب سایت سفارتhttp://www.thaiembassy-tehran.org
مدراک مورد نیاز

گذرنامه : باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد. 

عکس   : واضح زمینه روشن که کاملاً شبیه به چهرهی فعلی متقاضی باشد : یک عدد. 

توضيحات

 

ویزای کشورتایلند دو صورت عادی و فوری می باشد؛ ویزای عادی سی یورو است و ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط اقدام&zwnjکننده مشخص می&zwnjشود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می&zwnjبرد. 


نکات 
- اگر  دلیلی، قصد اقامت بیشتر را داشته باشید، باید به ادارهی مهاجرت رفته و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید. 
- اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازهی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به ادارهی مهاجرت مراجعه کنید.

- ویزای توریستی به شما امکان کار نمیدهد و در صورتی که بدون اجازهی کار، اقدام به کار نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد. 

 

ما را محبوب کنید