ویزا مالزی

مشخصات

کشورکشور مالزی
مدت اعتبار ویزا14 روز
آدرس سفارتخ مقدس اردبيلي، ميدان الف، خ محموديه، كوچه ششم، پ 6
تلفن سفارت 90552621- 90562621
وب سایت سفارتhttp://www.kln.gov.my/web/irn_tehran/
مدراک مورد نیاز

ندارد

توضيحات

 برای اخذ اين ويزا نياز مدارک خاصی نمی باشد و پس از ورود در فرودگاه مالزی به هر شخص با مليت ايرانی 14 روز ويزای توريستی داده ميشود.

ما را محبوب کنید