ویزا هند

مشخصات

کشورکشور هند
مدت اعتبار ویزا30 روز
آدرس سفارت تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد شماره ۴۶
تلفن سفارت۸۸۷۵۵۱۰۲
وب سایت سفارت
مدراک مورد نیاز

1- شناسنامه ایرانی

2-گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

3-دو قطعه عکس رنگی

4-آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی

5-بلیط رفت و برگشت به مقصد هند

6-رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر

توضيحات

صدور ویزا حدود دو هفتهاز زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هندوستان می شود تا  طول می کشد. هزینه ی صدور روادید صد و شصت هزار تومان است که زمان ارائه ی مدارک از متقاضی اخذ میشود. 
 

ما را محبوب کنید